Martins tal på Mynttorget – text och video

Som ni säkert märkt själva så översållas vi dagligen av propaganda från alla möjliga håll och vinklar.

Propagandan finns på alla nivåer, allt från lätt genomskådad av de allra flesta till att i stort sett alla har gått på den.

I propagandans natur ligger att framställa sig själv som en rättänkande och god kraft som naturligtvis inte ägnar sig åt propaganda.

Propagandan är ofta utformad på så vis att mottagaren ska genomskåda en viss del av den så att man på så vis ska känna sig smart och nöjd med detta och vara mottaglig för resten av lögnerna.

Grunden till att förstå dagens samhällsproblematik ligger i att genomskåda propagandan fullt ut och att inte bara i att förstå ATT vi blivit lurade utan även att förstå HUR vi blivit lurade. Det är nämligen först då man kan motverka att man blir lurad igen.

Själva fundamentet i hur vi blir lurade ligger i att våra plågoandar tagit kontrollen över dagens globala banksystem som bygger på Fractional Reserve Banking, dvs privata banker som tillåts att skapa pengar ur tomma intet vilka vi sedan ska slava ihop för vårt dagliga bröd och sedan låna ut dessa pengar mot ränta. Dessa räntepengar finns inte i systemet att betala tillbaka vilket innebär att våra gemensamma skulder endast kommer att öka så länge det här banksystemet tillåts existera.

Genom kontrollen över banksystemet har man kunnat köpa upp i princip all global media och där kan man i princip visa vad man vill och repetera det tillräckligt många gånger till det blir ”sanning” i många indoktrinerade människors sinnen.

Man kan jämföra det med Platons Grottliknelse där skuggorna på väggen blivit fångarnas verklighet eftersom de inte har en aning om hur verkligheten ser ut.

Globala nyheter som får politiska konsekvenser är i princip alltid påhittade och fabricerade i förväg med hjälp av Hollywoodteknik. Ingenting på den världspolitiska arenan sker av en slump utan det är planerat i minsta detalj långt i förväg.

Madonna sjöng under Melodifestivalen i Tel Aviv 2019 Not everyone is coming to the future. Not everyone is learning from the past. Not everyone can come into the future Not everyone that’s here is gonna last. Tittar man sedan på albumomslaget till skivan där denna låten ingår så hittar man Madonna skrivandes på en skrivmaskin i svarta skinnhandskar av märket, Corona

Filmen Contageon från 2011 inehåller exakt samma paroller som vi vår höra nu med ett virus som sprids blixtsnabbt globalt, social distansiering, masker osv.

John Hopkins institute hade en övning i oktober 2019 som hade ett scenario som simulerade exakt det scenario som vi nu ser rullas upp.

Dödstalen från statistiska centralbyrån är inte högre i år jämfört med andra år.

Vacciner har aldrig påvisats motverka de sjukdomar de sägs förebygga. Dock har de bevisade biverkningar.

När man säger att ett vaccin är säkert och effektivt menar man egentligen att vaccinet inte dödar fler människor än andra vaccin, då man aldrig gjort en studie mot en kontrollgrupp som inte får något vaccin alls.

Man har heller inte kontrollerat om vaccinerna motverkar själva sjukdomen de sägs göra då man endast tittar på om vaccinet ger ett immunsvar.

Man kontrollerar alltså inte om den vaccinerade gruppen drabbas mindre av sjukdomen än någon kontrollgrupp. Detta innebär ju i sin tur att de vill enbart injicera gift in i våra kroppar.

Edward Jenner, vaccinationernas skapare måste ha kommit på den mest lönsamma affärsiden genom tiderna, nämligen att påstå sig behandla de friska så att de inte ska bli sjuka, men i stället göra dem ”lagom” sjuka, så att de behöver ytterligare sjukvård. De friska är ju så många fler än de sjuka…

Nu så har vi Bill Gates som vill vaccinera hela världsbefolkningen.

Coronatesterna har visats sig vara helt opolitliga då till och med en Papaya kan testa positivt för Covid 19.

Stefan Lanka Dr i viriologi har utlyst en tävling där han betalar 100 000 EURO till den som kan bevisa mässlingsvirusets existens.

Läkemedelsindustrin är en vinstdrivande industri vilket innebär att den inte har något incitament till att göra människor friska, tvärt om lagom sjuka patienter är det, som man vill uppnå.

Utbildningen för att bli läkare är tyvärr helt styrd av läkemedelsindustrin vilket innebär att läkare utbildas ofta helt ovetande till att uppfylla detta syfte. När man väl investerat en massa pengar och anseende i sin utbildning och skaffat sig en titel som är aktningsvärd i det här samhället är det väldigt svårt att ta sig ur denna situation man hamnat i även om man väl förstår hur allt ligger till. Det kräver en stor självuppoffring och disciplin vilket de flesta tyvärr inte klarar av.

Många vill sätta sin tilltro till vetenskapen eller s.k ”experter”men vetenskapsmän idag är helt bundna till att söka anslag för sin forskning och kommer de fram till fel slutsats enligt anslagsgivaren så kommer han/hon inte få några pengar.

Sanningen är att ju mer utbildning man har i dagens samhälle, desto mer propaganda har man blivit indoktrinerad med av systemet för att driva samhället i en för våra herrars önskvärd riktning.

Målet för globalisterna är att införa en totalitär polis och övervaknings stat där vi själva kommer att vara våra egna poliser. De använder bara Covid 19 som en förevändning för att införa detta system.

Globalisterna vill införa en ny slags identifikationshandling kallad ID2020 där man t.ex behöver visa att man vaccinerat sig för att få tillgång till samhällsservice som att flyga eller åka tåg.

De vill även skapa ett kontantlöst samhälle där möjligheten till en anonym betalning eller interagering i samhället helt ska tas bort vilket gör oss totalt kontrollerbara av makteliten.

Systemet utnyttjar allas och envars vilja att vara goda och högt moraliskt stående människor. Man brukar ju säga att vägen till helvetet är kantad av goda intentioner.

Alla människor har en vilja att göra något gott inom sig, problemet är att dagens makthavare har kanaliserat denna godhetssträvan till att gå deras ärenden. De ser till att vi ständigt är i konflikt med varandra i stället för att se uppåt.

Människor som överlag vill definiera sig själva som godhjärtade individer förstår inte den ofattbara ondska som måste vara bakom den rådande samhällsutvecklingen. Det är just därför som den är så framgångsrik.

Vi måste sluta acceptera deras propaganda som vår verklighet och se att kejsaren faktiskt är naken.

Vi måste även börja tänka själva och sluta att blint följa de order som systemet ger oss i de olika yrkesroller som vi har.

Om ni gillar det jag just talat kring och vill höra mer så kan ni gå in på Föreningen Cui Bonos hemsida www.foreningencuibono.se och titta på våra föredrag eller lyssna på vår podcast där vi kritiserar media och vetenskap i grunden.

Martin talar på Mynttorget 25 oktober under parollen ”Mot globalism”

2 reaktioner till “Martins tal på Mynttorget – text och video

Lämna en kommentar