Operation Rädda Sverige – video och bilder från Mynttorget 28 november 2019

Manifestationen avlöpte som väntat lugnt. Inte en enda motdemonstrant i sikte. Vi bjöds på tal av 4 djupt oroliga och starkt engagerade medborgare.

 

 

p0b_guvF_fo

 

 

Man hade kunnat förvänta sig större uppslutning, men de som kom fick höra 4 väl genomtänkta tal från 4 väldigt arga och frustrerade talare.

 

Martin Svantesson, som nu talade för första gången, efterlyste en ämbetsmannaregering och frågade sig varför journalisterna inte sköter sitt jobb och granskar makten.

 

Jimmy Dobrowolski höll sitt andra tal någonsin och han är även taggad på att tala igen.

 

Åsa Westerberg talade också hon för andra gången i offentliga torgmötessammanhang och hon tog upp problemet med Näthatgranskarens okynnesanmälningar om HMF.

 

John Bouvin var argare än någonsin och menade att vi inte alls ska integreras med kulturer där våldtäkter, bilbränder och besinningslöst våld hör till vardagen. Han lovade fler protester om fattigpensionärerna inte får en extra utbetalning på 5000 kr innan jul.

 

Vi har bara börjat. Nästa gång får fler se till att komma! Det är strength in numbers och vi behöver vara många som visar att folket har fått nog.

 

 

Längre ner kommer länkar till talen samt intervjuer med ett par av talarna.

 

Först några bilder från manifestationen.

 

qZlKgZx_XcQ0vIRanbCL84lajnN8aLklUg9NJAdUU-aIynteosUoS1k2teQKd7Bq7gf1cYkXIZOyMCXb_xhUTU3M

 

John Bouvins tal (ej hela)

Jimmy Dobrowolskis tal (ej början)

Åsa Westerbergs tal (något förkortad version)

Martin Svantessons tal

Intervju med Åsa Westerberg efter hennes tal.

Intervju med Jimmy Dobrowolski efter manifestationen.

 

Håll koll i sociala medier samt här på hemsidan för närmare information om kommande manifestationer. Nu tar vi jullov. Vi ses igen nästa år.

Protestera mera!

/ Stockholmare för ett suveränt Sverige

Lämna en kommentar