Markus Anderssons tal – text och video

Jag är konstnär.

Nyligen har jag målat en björn som skiter i skogen och han frågar sig: skiter jag i skogen? Finns en agenda? Och vad svarar vi på det? Nej, björnen skiter på kundtoaletten på McDonalds, eller?

Till saken.

Den sista bastionen,

År 2020 är ett hemskt år.

I skydd av ett påstått farligt virus har miljarder människor förlorat sina mest grundläggande fri- och rättigheter.

Den största förflyttningen av pengar någonsin har skett, från miljoner små- och medelstora företag som gått i konkurs på grund av lockdownpolitiken, till stora multinationella jätteföretag.

Medelklassen håller på att slås ut i snart sagt varje land.

Vad händer i världen?

Har det blivit bättre sedan i somras och våras då halva jordens befolkning satt i husarrest?

Nej det kan man inte säga. Som vissa så kallade ”konspirationsteoretiker” påpekat så får man inte tillbaka friheter man förlorat utan att slåss. Politiker och makthavare har aldrig frivilligt gett ifrån sig makt.

För att nämna ett exempel ifrån Sverige. Folkhälsomyndigheten sade redan för ett par månader sedan att det inte fanns någon anledning till att ha kvar maxantalet för möten, dvs femtio personer. Vi kunde gott öka detta tal till femhundra sade självaste Tegnell. Men såklart sade politikerna nej. Det är ju väldigt bekvämt för politiker att styra över ett folk som inte har, eller har mycket begränsad mötesfrihet.

I Spanien, Italien, Storbritannien med flera länder råder krav på munkorg så fort man lämnar sitt hem. I många länder tvingas barn att bära munskydd hela dagarna.

I svenska hälsoföreskrifter avråds starkt från att tvinga friska barn att bära munskydd. I Tyskland har barn redan dött på grund av detta tvång. De har fått svåra lunginflammationer och liknade på grund av den väldiga ansamlingen av bakterier i hals och lungor som munskyddet förorsakat.

Människors fysiska rörelsefrihet är ytterst begränsad i många länder.

Förutom kravet på munkorg gäller i till exempel Australien reseförbud, och husarrest innebärande att medborgarna bara under vissa tider på dygnet får röra sig i en radie av upp till 5 kilometer från sina hem.

I Argentina råder liknande förhållanden, liksom i Storbritannien med flera länder.

Nyligen infördes också fullt undantagstillstånd i de stora städerna i Frankrike.

Endast sex personer får mötas i flera länder. I Skottland och på Irland får befolkningen bara ha kontakt med familjemedlemmar, detsamma gäller på flera andra håll i världen.

(I sammanhanget kan man fundera över om det finns något samband mellan hur det ser ut i stora delar av världen just nu och en typisk satanisk ritual, där sex personer står i en ring med sex fots avstånd och bär mask.)

10 000 pund i böter om man i England bryter vissa karantänregler. Det vill säga 100 000 kronor i böter för att exempelvis vistas utomhus under vissa timmar på dygnet. eller för att ha träffat kära

familjemedlemmar boendes utanför den tillåtna zonen. Om viruset nu var så farligt, varför så hårda straff, borde inte folk vara rädda om de märkte att var och varannan var sjuk och döende och i så fall självmant vara försiktiga?

Som fallet är nu är det flesta bara livrädda för samhällets hårda repressalier, ständigt skrämda från vettet av hotade ekonomisk katastrof och ett ödelagt liv.

Självmordsfrekvensen har ökat med flera hundra procent på många håll i världen. Föreställ er själva att ni inte längre får gå ut utanför ert hus, förutom någon gång i veckan till närmaste mataffär, att er anställning eller ert lilla företag som ni kämpat så hårt för går omkull medan ni sitter där och varken får träffa era vänner eller era nära och kära.

I Argentina har ungdomar misshandlats till döds av polisen för att de inte burit mask, eller för att de pratat med grannen efter klockan åtta på kvällen. De har även släpats iväg till polisstationen där de blivit hängda för småförseelser kring coronareglerna.

Man måste förstå att tar man ifrån den vanliga medborgaren hennes rättigheter så kommer myndigheter och de som tilldelats mer makt på bekostnad av folkets makt, att missbruka makten. Den rena ondskan får full frihet medan medborgarna förlorar sin frihet. Vi har sett det ske åtskilliga gånger i mänsklighetens historia.

Man måste förstå att denna regisserade viruspanik blivit ett mycket farligt vapen för maktmissbrukare av alla de slag. Och den skräckpropaganda som massmedia spridit över större delen av världen göder en väldigt osund och osolidarisk stämning mellan människor.

Ett exempel. I Spanien är många människor så rädda för att gå ut på gatan utan munkorg att till och med de som har starka medicinska skäl att inte bära munskydd gör det ändå, av rädsla för gemene mans reaktion ute på gatan, i affären, på bussen etc.

Det är nämligen så att skräckpropagandan väcker upp slumrande mörkare sidor hos många människor.

Personer utan munkorg blir utskällda, påhoppade, slagna och bespottade, även när de har medicinska skäl att inte kunna bära den. Angiveri uppmuntras och frodas. Så omänsklig och sjuk har atmosfären blivit i många länder.

Storebror ser dig inte överallt, och därför måste människor tränas att vakta varandra, en mentalitet som alla diktaturer behöver för att kunna existera.

I Frankrike kom nyligen en lag som tvingar kvinnor att bära munkorg när de föder barn. I mina ögon är detta ren tortyr, precis som så mycket annat i samband med covid-1984.

Vi har alltså ett större mörker utanför våra gränser än vad vi haft på mycket länge. Länder som vi tidigare betraktade som civiliserade lever nu under en lika skrämmande som bisarr diktatur.

Med viruset och den skapade krisen som förevändning har man kunnat införa lagar som aldrig skulle accepteras i en demokrati under normala omständigheter. Diktatoriska lagar har införts medan folken suttit bakbundna i husarrest.

Dessa förändringar i diktatorisk riktning syftar självklart inte till att hjälpa eller skydda människor utan de syftar till att koncentrera makt och skapa ett totalitärt samhälle.

De diktatoriska lagarna är till för att förtrycka folken även om det kallas något annat.

Medborgarna i Argentina, Australien, med flera får inte lämna sina länder om de inte har särskilda skäl, som till exempel statligt arbete eller liknande. I Argentina kan medborgarna inte längre förnya sina pass eller få några nya. De är alltså fångar i sitt egna land. De sitter i bur i väntan på det nya covid-passet och tvångsvaccinering.

Vi ser alltså att medborgarna i stora delar av världen inte har det ett dugg bättre än vad medborgarna hade det i Sovjetunionen.

Och det är såklart ingen slump eftersom allt talar för att det är det bolsjevikiska hemska spöket som fått ett så kusligt grepp över världen detta år.

Det som nu sker och tycks vara på gång i många länder är en gigantisk form av utpressning kring tester och vacciner. Covidpass , mass-tester och massvaccinationer mot ett virus som bevisligen visat sig inte vara dödligare än en vanlig influensa.

Det inte bara luktar skumt, det stinker rent för jävligt.

Men det finns hopp, och hoppet är den frihetskämpande människan som sådan. Hon som vissa kanske trodde var begravd.

Men hon lever och hon växer. I Tyskland arbetar några av landets främsta advokater med att stämma regeringen för inget mindre än brott mot mänskligheten i samband med covid restriktionerna. Brottet innefattar ödeläggelse av landets ekonomi, brott mot mänskliga rättigheter, vilseledning av folket, barntortyr med mera.

En extraparlamentarisk grupp av flera hundra läkare och advokater arbetar nu på flera fronter för att sanningen om detta brott ska komma fram, samt för att brottslingarna i regeringen, och massmedia och inom myndigheter ska straffas.

Liknade rörelser finns i Spanien, Argentina, Uruguay, med flera.

Stora massmöten med hundratusentals och till och miljoner demonstranter har förekommit i Tyskland, England, Argentina och flera länder. Men massmedia har gjort allt för att placera dessa viktiga manifestationer för frihet i medieskugga.

En del kanske undrar hur kan de ha massmöten när de bara får mötas 6 eller 10 personer. Tja, det förhåller sig så, över hela världen, att är man några hundratusen människor som bestämmer sig för något så behöver man inte fråga om lov.

I Spanien driver advokater rättsprocesser mot regeringen och har fått den att backa åtminstone vad det gäller den mest extrema nedstängningen av Madrid.

Modiga individer i många länder för en heroisk kamp mot en tyrannisk övermakt.

De gör inte bara en insats för friheten i sina egna länder och världen, de förbättrar också bilden av människan som sådan, under detta år då människan världen över förnedrats så till den grad.

Det är bara genom resning och kamp som människan kan återfå sin värdighet och sin skönhet!

I FN:s deklaration av mänskliga rättigheter, artikel 1 av deklarationer gällande bioetik stipuleras att medicinsk intervention under inga omständigheter får utövas mot en individs uttryckliga vilja och att individens beslut får inte heller medföra några sanktioner mot denne.

Detta kan ni trycka upp i ansiktet på alla som förespråkar obligatorisk vård av vilket slag de vara månde: tester, vacciner, munkorg och annat otyg.

Frågan om tvångsvård och tvångsvaccin kokar ner till en mycket viktig fråga kring vår existens, nämligen vem som ska äga vår egen kropp.

Alla som förespråkar tvångsvaccinering säger egentligen att du inte äger din egen kropp utan att staten eller Bill Gates äger den.

Detta är en fullständigt pervers ide, det är livegenskap, något som vi kanske betraktade som avskaffat för länge sedan i världen. Men det är vad det handlar om.

Vem äger din kropp?

Förlorar vi den striden, alltså striden om äganderätten till vår egna kropp, så har vi förlorat den sista bastionen. Detta får inte ske!

I många länder har man redan drivit igenom lagar som i praktiken överlåter äganderätten av medborgarnas kroppar till staten, det vill säga staten har där laglig rätt att exempelvis tvångsvaccinera eller tvångsvårda samtliga medborgare. Det gäller i vårt grannland Danmark, Australien, Argentina med flera. Och det arbetas febrilt för att införa fler liknande lagar som ger äganderätten över medborgarnas kroppar till staten.

Nej vi måste, om inte annat för våra barns skull, och för nästkommande generationer kämpa till sista blodsdroppen.

Globalisterna och makthavarna har redan tagit mycket ifrån oss. De har avväpnat oss på mer än ett vis, de har genom regler och nät av beroende lyckats ta ifrån oss mycket av vår forna frihet. Genom skatter och bankernas tyranni har de beskurit vår ekonomiska frihet.

Nu vill de åt det sista vi har, alltså våra egna kroppar.

Detta är den sista bastionen och det slaget ska vi vinna, måste vi vinna och skam den som ger sig, evig skam den som ger sig.

Jag tillåter under inga som helst villkor att Bill Gates eller någon annan makthavare bestämmer över min kropp. Min egna kropp äger jag och makten över den ger jag aldrig till någon annan.

Förra gången jag var här sade jag att vi måste enas i kampen mot den globala hydran, och det måste vi göra över hela jorden. Vi måste ha en new world order mot the new world order!

Men innan dess, måste vi vinna kampen om den sista bastionen för utan den är vi förlorade och kan heller inte vinna några andra strider.

Låt oss därför aldrig kompromissa kring denna fråga utan istället enas i försvarat av den sista bastionen.

Tvångsvaccinering, tvångstestning, covidpass, nej! Över min döda kropp!
Låt oss säga det i kör, över min döda kropp!
Eller som man säger på isländska för att åkalla våra förfäder” fyrr skal ég dauður liggja !

Tack för mig!

Markus talar på Mynttorget 25 oktober under parollen ”Mot globalism”